Yagmur Tanrisevsin élőben buzdítja a török focirajongókat

A Törökország-Georgia EB-meccs előtt az Összetört szívek sztárja buzdított szurkolásra több ezer összegyűlt futballdrukkert.

Jelen sorok írásakor még tart a mérkőzés, sőt, még csak alig kezdődött el. Yagmur, akiről így nyilván már mondanunk sem kell, milyen nagy focirajongó a kezdő sípszó előtt a Dortmund egyik legnagyobb terén összegyűlt hatalmas tömeget buzdította, hogy az a stadionon kívülről is erősítsék a német iparpályára lépett nemzeti tizenegyet.

Yagmurt, aki egy épület teraszára állt ki, megéljenezte a tömeg, amely ezt követően hatalmas buzdításba kezdett.

Egy pár perccel ezelőtti kép Dortmundból

Törökországban, ha lehet, talán még annál is nagyobb a futballőrület az Európa-bajnokság miatt, mint nálunk, és persze ez igaz a Németországban élő és oda az EB miatt kilátogató törökökre is.

Korábban itt, a honlapunkon, s a jelenleg aktuális Telenovella magazinban is beszámoltunk arról, hány török sorozatsztár szorít a válogatottért. Ilyenek például Yigit Kocak, a Testvérek Ömere, s az a Celil Nalcakan is, aki a szériában Akifot kelti életre. Arról, hogy Celil a török csapat mellett a mi nemzeti tizenegyünknek is drukkol, itt olvashatják a korábbi írásunkat: https://telenovella.hu/celil-nalcakan-hajra-magyarok/

Cikkünk élesítésekor Törökország 1:0-ra vezet Georgia ellen. Végül egy rendkívül izgalmas és fordulatos meccsen 3:1-re nyertek.

.

Scroll to Top