Elvarázsolt minket a „gonosz” Rüchan! (videó)

A három nővérben Rüchant életre keltő Veda Yurtsever a valóságban teljesen más, mint a karaktere. Kedves, szeretni való és még vicces is.

Nem ritka, amikor egy színész olyan karaktert formál meg egy sorozatban, aki a szöges ellentéte a személyiségének. Elég, ha a Testvérek Akifjára, Celil Nalcakanra gondolunk, aki a valóságban egy jószívű, előzékeny és szerény férfi, akiről mindenki csak jót tud mondani. Ugyanez igaz A három nővér Rüchanjára, Veda Yurtseverre is, aki tényleg elbűvölt minket azzal, ahogyan fogadta a kis csapatunkat a sorozat forgatási helyszínén, Ayvalikban.

Az 55 éves színésznő elmondta nekünk, őt egyáltalán nem zavarta, hogy egy ilyen velejéig romlott figurát kellett életre keltenie. Sőt, ő maga küzdött azért, hogy megkaphassa Rüchan szerepét. Akivel kapcsolatban azt is hosszan fejtegette, igazából vannak egészen szerethető tulajdonságai is. És ha valaki megismeri a háttértörténetét, azt, hogy fiatal korában milyen életet élt, sokkal jobban megérti őt.

A Vedával készült interjúnk, amiben ezt az előbb említett témát is bővebben kifejti, a ma megjelent Telenovella magazinban olvasható. S mivel említettük, hogy a színésznő milyen vicces, itt alább egy rövid kis videó tekinthető meg arról, amint éppen dedikál egy Telenovellát. Ezt sem a megszokott, hagyományos módon teszi.

.

Scroll to Top