Megyeri Csilla: Már nem érdekel, ha beszólnak nekem

A VV12 csinos műsorvezetője azt mondja, annyira megedződött már, hogy a bántó kommentek és beszólások leperegnek róla.

A VV12 műsorvezetője azt mondja, hisz abban, hogy nincsenek véletlenek, hogy minden okkal történik. Csilla hét évvel ezelőtt még az Alföld Televíziónál dolgozott, mint szerkesztő-műsorvezető, amikor is egy ország kapta fel a fejét egy mondata kapcsán. „Nagyon érdekes dolgokat tud produkálni az élet. Soha nem tudhatjuk, hogy mi miért történik” – kezdte mosolyogva a ValóVilág csinos háziasszonya, akit a munkahelyén mindenki egy szabadszájú nőként ismert. „Amikor anno a kollégám a vágószobában megtekintette azt a bizonyos rusnyázós és bazári majmozós anyagomat, nevetve megjegyezte, hogy ez mekkora volt. Senki sem találta sértőnek, csak nevettek rajta. Hozzáteszem, a felkonf szöveg úgy hangzott volna, hogy valamilyen brit kutatások bizonyítják, én azonban kihagytam ezt belőle, emiatt pedig úgy tűnt, mintha az egész az én saját véleményem lenne.

Mélypontból felívelés

„Az élőzésnek megvan a maga varázsa. Hibázni ér, kijavítani ér… – ezek teszik szerintem oly’ emberivé ezt az egész műfajt” – véli Csilla

Emiatt aztán rengeteg támadást kapott, Csilla pedig nem tagadja, hogy ez nagyon megviselte. Napokig csak zokogott, depressziós lett, úgy érezte, mintha az egész ország ellene lenne. Ám, mint mondja, ez a kudarc is tanított neki valamit. Utólag ugyanis az ember mindig rájön arra, hogy semmi sem történik ok nélkül. „A mai napig sokan bántanak, például most is, amikor kiderült, hogy én leszek Puskás-Dallos Peti műsorvezető társa a VV-ben, volt, aki nemtetszését fejezte ki. Ám a korábbi eset után megedződtem, így ma már szinte minden rosszindulatú megjegyzés lepereg rólam. Nem izgat, hogy mit mondanak, inkább az, hogy ki mondja. Egy szakembernek nyilván kikérem a véleményét, és megfogadom az építő jellegű kritikáját. Nem tudok mindenkinek megfelelni, és nem is akarok.”

„Huszonévesen móka és kaland a VV”

Csilla azt mondja, hogy könnyen tud azonosulni a VV-vel, hiszen egy laza és szórakoztató műsor, ugyanakkor egy pszichológiai játék is egyben. Szerinte érdekes nézni, hogyan fejlődik napról napra a fiatalok személyisége önmagukhoz képest, és miként tudnak alkalmazkodni egymáshoz olyanok, akik korábban még soha nem találkoztak. „Egy komolyabb hangvételű produkciót most még nem tudnék magamnak képzelni, hiszen én is jókedvű és humoros vagyok, s itt bizonyíthatok” – mondta mosolyogva a ValóVilág csinos háziasszonya, aki hatalmas lehetőségnek tartja, hogy őt kérték fel erre a posztra.

„Most, harminc pluszosan már egészen biztosan nem élnék egy olyan lehetőséggel, hogy beköltözzek a Villába, hiszen ez a mai fiatal generáció játéka”

Csilla azt is elárulta nekünk, hogy már ennyi idős fejjel nem költözne be a luxusbörtönbe. „Nem hiszem, hogy az idegrendszerem elviselné mások hóbortjait. Felnőtt fejjel nem szívesen élnék együtt 0-24-ben számomra idegen emberekkel. Ennyi idősen ez a kapu bezárult. Huszonévesen viszont tök jó móka és kaland. Egy szuper lehetőség, hogy profitálhassunk belőle.”

Scroll to Top