Celil Nalcakan majdnem kopasz lett

Mivel végre megtehette, igazi nyári frizurát vágatott magának a Testvérek Akifja.

Amíg tart egy sorozat a színészek szinte semmit sem változtathatnak a külsejükön. Legalábbis a produkció engedélye nélkül nem. Ez érthető is, hiszen a karaktereknek jellemzően ugyanúgy kell kinézniük.

Az szinte sosem megengedett, hogy egy hosszú hajkoronát viselő színésznő rövidre nyírass a haját, de a frizura színének megváltoztatása sem nagyon lehetséges. És még sorolhatnánk… A tilalmak ugyanúgy vonatkoznak a férfiakra is. radikális változtatás náluk sem lehetséges.

Egy-egy török sorozat pedig olykor akár három-négy évig is eltarthat. Emlékezzünk csak vissza a négyévados Szulejmánra, amelynek a címszereplője, Halit Ergenc már alig várta, hogy a széria végeztével leborotválhassa a szultán hosszúra nőt szakállát. És amikor ezt megtette, a felsége, a nálunk is jól ismert. Bergüzar Korel azt nyilatkozta: „Végre visszakaptam a fiatal férjemet!”

Celil Nalcakan négy évadon keresztül alakította Akif Atakult a Testvérekben. Ennyi ideig kellett úgy kinéznie, ahogy az alkotók megálmodták a karakterét. Most pár hete azonban Törökországban végleg befejeződött a TV2-n is nagy sikerrel futó sorozat. A 46 éve színész pedig gondolt egyet, s nagyon rövidre, már majdhogynem kopaszra borotváltatta a fejét.

Az új frizuráját persze egyből megmutatta a követőinek az Instagram-oldalán. A posztja alá pedig csak úgy záporoztak az üzenetek. A többségnek így is tetszik a színész, egyesek szerint, még fiatalabbnak is néz ki.

Halit Ergenc öreg Szulejmán szultánként

Egy sorozat végeztével nem csak ő változtatott a kinézetén. A három nővér sem sokkal régebben fejeződött be véglegesen Törökországban, mint a Testvérek, Ott a női főszereplőt, Türkant életre kelő Özgü Kaya például bedaueroltatta a haját. Az erről szóló cikkünket és a fotókat itt találják: https://telenovella.hu/ozgu-kaya-megvaltoztatta-a-kulsejet/

Scroll to Top