Szexi fotókat posztolt magáról Özgü Kaya

A három nővérben Türkan meglehetősen visszafogott, ám a valóságban az őt alakító 28 éves színésznő szereti megmutatni, milye van…

Özgü már korábbam is közzétett magáról egy-egy amolyan sejtetős képet a közösségi médiában. A mostani fotói azonban talán még inkább kihangsúlyozzák az idomait.

A TV2-n látható épszerű török sorozatban, A három nővérben a karaktere, Türkan egy öltözködésében is inkább visszafogott lány, ám a valóságban Özgüt, inkább ennek az ellenkezője jellemzi. Gyakran látható szexi szerelésben, s szívesen fotóztatja is magát ilyenkor.

Ez a párját, az ugyancsak színészként dolgozó Eren Örent sem zavarja, amit az is bizonyít, hogy ő az elsők között volt, akik lájkolták Özgü mellékelt fotóit, amelyeket amúgy nagy eséllyel maga Eren készített.

Ugyanis amióta véget ért Törökországban A három nővér a színészek, így természetesen Özgü is megkezdték a nyári vakációjukat. Ő és Eren nemrégiben Bécsben jártak. Erről az útjukról itt írtunk korábban: https://telenovella.hu/ozgu-kaya-a-szomszedban-jart/ Aztán pedig vízpart közelében folytatták tovább a jól megérdemelt pihenésüket.

.”

.

Scroll to Top