Balázs Andi bárhol elalszik a színházban

A Drága örökösök Szilvije örömmel mesélt nekünk arról, hogy van egy csodálatos képessége, amivel valószínűleg nem sok ember rendelkezik.

A Drága örökösök sztárja elárulta, hogy nincs semmilyen káros szenvedélye, és igyekszik minél egészségesebben élni.Minden reggel megiszik kb. félliternyi vizet. Kávézni nem szokott, mert szerinte kár belé, nem lesz tőle éberebb. Sok vitamint szed, és igyekszik elkerülni azokat, akik betegek.

„Nagyon szeretek Magyarországon élni, ám nem tartom kizártnak,hogy egyszer lesz valahol máshol is egy kis zug, ahol olykor elbújhatok.”

Persze minket, színészeket is utolérnek a különféle kórságok, és miattam is maradt már el előadás, mert nem lehetett lázasan színpadra állni. Ilyen előfordul, de valóban nagyon kell vigyázni magunkra”– mesélte mosolyogva a sorozat postás kisasszonyának megformálója, aki azt is elárulta nekünk, hogy milyen különleges képességgel rendelkezik.

A Karinthy Színház bármelyik pontján, a fotelban, a fenti nézőtéri kanapén, a próbateremben el tudok aludni, amikor nincs dolgom, például két próba között. Csodálatos dolog ez”– nevetett fel a színésznő, akinek nem okoz problémát, ha korán kell kelnie. „Tizenkét év meseszínház van a szervezetemben, amikor is hajnali 4 óra 25-kor kellett ébrednem, hiszen előfordult, hogy egy-egy előadás például Mátészalkán volt tízkor, ahová oda kellett érnünk nyolcra. Nekem így ez nem egy stresszfaktor.”

Scroll to Top