Angelique és Sebastian: korábbi életeinkben is szerelmesek voltunk egymásba!

A TV2-n látható A múlt börtönében szereplői, Angelique Boyer és Sebastian Rulli egy interjúban elárulták, hogy hisznek a reinkarnációban, s a kettőjük közti különleges vonzalomra is kitértek.

A közkedvelt színészpáros legújabb közös produkciója, az El extrano retorno de Diana Salazar (Diana Salazar furcsa visszatérése), melynek forgatása alatt őszintén beszéltek arról, mit tartanak egy kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolat titkának. Az interjú kapcsán pedig kiderült, mindketten úgy gondolják, hogy már sokkal régebbről ismerik egymást…

A Mexikóban május 17-én bemutatásra került sorozat eleinte a 17. században játszódik, s egy olyan szerelmespár történetét meséli el, akik 400 évvel később reinkarnálódnak, s újra egymásra találnak. A természetfeletti erők témáját körüljáró telenovellában Angelique-ot és Sebastiant láthatjuk a női és férfi főszerepben. Mindketten azt mondják, bár számos sorozatban alakítottak már szerelmespárt, ám Diana és Mario karaktere nagyon elgondolkodtató volt számukra.

„Én alapvetően egy elég racionális embernek tartom magam, ez alól azonban kivételt képez az Angelique-hoz fűződő szerelmem. A kezdetektől fogva egy olyan megmagyarázhatatlan vonzalom van köztünk, amit korábban sosem éreztem senki iránt” -fogalmazott az argentin származású sorozatsztár, majd hozzátette, bár korábban is hitt a reinkarnációban, a sorozatnak köszönhetően lett biztos abban, hogy a gyönyörű színésznővel már előző életeikből ismerik egymást.

Az új sorozat plakátja

„Annak ellenére, hogy tíz éve alkotunk egy párt, mindkettőnk nevében mondhatom, olyan szerelmesek vagyunk egymásba, mintha csak pár hónapja jöttünk volna össze. Szerintem az a bizonyos rózsaszín köd, amit a legtöbben a kapcsolatuk kezdetekor éreznek, köztünk sosem fog elmúlni” – fejtette ki az eleinte modellként ismertté vált színésznő, s azt is elárulta, Diana karakterének köszönhetően fogalmazódott meg benne is az a gondolat, hogy Sebastiánnal már korábbi életük vagy életeik során is egy párt alkothattak.

Magáról a sorozatról, vagyis az El extrano retorno de Diana Salazarról egy későbbi cikkünkben részletesebben is írunk, itt: https://telenovella.hu/sosem-lathatjuk-angelique-boyer-uj-sorozatat/

.

Scroll to Top