Almila Ada tanítónőnek állt

A három nővér Dönüse nem sokat pihent. A sikersorozat után most egy mozifilmet forgat, melyben a jóképű Emin Günenc a partnere.

Mikor két hónappal ezelőtt Törökországban jártunk A három nővér Dönüsét alakító Almila Ada azt mesélte nekünk, ha befejeződik a sorozat forgatása, kicsit szeretne pihenni. Utána viszont lehet, újra kamerák elé áll, mert szó van arról, hogy egy mozifilmben kap főszerepet. De még nem írták alá a szerződést, így semmi sem biztos.

Azóta a lehetőség valósággá vált, s már meg is kezdődtek az említett film munkálatai. Így a 28 éves színésznőnek valóban nem sok ideje maradt a pihenésre. Persze azért egy kicsit nyaralt is az elmúlt hetekben. Ő Olaszországban járt, míg a sorozatban Türkant alakító Özgü Kaya Bécsbe utazott el a kedvesével. A színészgárdából Berker Güven (Somer) repült a legmesszebbre, ő New Yorkba utazott.

Almila és Emin az egyik első forgatási napon

A török sztárok egy része azonban úgy van vele, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. És A három nővér sikere miatt a színészek után most sokan érdeklődnek. Nem csoda, hogy végül Almila is aláírta az előzőekben említett szerződést, s június elején el is kezdték forgatni a Kusaksizlar című filmet az Égei-tenger mellett, Didimben.

A romantikus történet két ellenséges család viszálykodását mutatja be, miközben két fiatal egymásba szeret. Aysen, a falu tanítónője (Almila Ada) és Ferit doktor (Emin Günenc) azért küzdenek, hogy véget vessenek a családjaik és a falu lakosai közötti ellentéteknek. Ám, ahogy az ilyen történetekben lenni szokott, eközben elkezdenek gyengéd érzelmeket táplálni egymás iránt.

.”

.

Scroll to Top