Sosem láthatjuk Angelique Boyer új sorozatát?

Az El extrano retorno de Diana Salazar nem szokványos sorozat, s kicsi az esély rá, hogy magyar tévécsatorna megvásárolja a közeljövőben.

Tegnap írtunk arról, hogy az El extrano retorno de Diana Salazar (Diana Salazar furcsa visszatérése) kapcsán a telenovella főszereplői, Angelique Boyer és Sebastian Rulli (akik a valóságban is egy párt alkotnak) arról nyilatkoztak, hisznek a reinkarnációban, és biztosak abban, hogy ők ketten az előző életeikben is szerelmesek voltak egymásba.

Ez amiatt került szóba, mert a sorozat arról szól, hogy Diana és Mario, aki az 1 600-as években éltek, a haláluk után 400 évvel reinkarnálódtak, s napjainkban újra egymásra találnak. Erről bővebben itt olvashatnak: https://telenovella.hu/angelique-es-sebastian-korabbi-eleteinkben-is-szerelmesek-voltunk-egymasba/#google_vignette

Angelique és Sebastian 400 évvel ezelőtt

A sorozat sztorija izgalmasnak és egyedinek tűnik, ennek ellenére minimális esély van arra, hogy mi is láthatjuk majd valamelyik hazai csatornán. Az El extrano retorno de Diana Salazar ugyanis a Vix steramingszolgáltatóra készült, ami a latin-amerikai piacra specializálódott, Európában nem is lehet előfizetni rá. A Vix-től pedig nem nagyon fogják megvásárolni a vetítés jogát. Főleg azért nem, mert a telenovella túl rövid, mindössze nyolcrészes. Ugyan a TV2 a közelmúltban vett egy ilyen szériát, a Willam Levy főszereplésével leforgatott, még rövidebb Montecristót, ám eleve gondot okozott nekik, hogy mikor, s hogyan tűzzék műsorukra a hat részt, s végül kifejezetten gyenge nézettséggel futott le az a miniszéria.

.

Scroll to Top