Sinem Ünsal felköszöntötte magát a szülinapján

Az én lányom és A csodadoktor sztárja a nagy dátumot követő napon azt posztolta, hogy: „Boldog szülinapot nekem!”

Íme a szülinapi fotók

A szép színésznő, akit leginkább a bevezetőnkben említett két sorozatból ismerhetünk, most június 21-én lett 31 éves. Annak a kétmillió rajongónak, akik az Instagrammon követik őt másnap megmutatta a szülinapi tortáját, s néhány fotót is posztolt magáról. Az ezekhez írt szövegben köszöntötte fel magát.

Mindebből úgy tűnik a nagy nap kifejezetten jól telt Sinem számára, aki sajnos a karrierjének viszont nem a legfényesebb időszakát éli. Az én lányom után rögzítették A csodadoktort, ami két évadon át tartott, s 2021-ben fejeződött be. Az ezt követő években a színésznő három sorozatban is komoly szerepet kapott, ám ezek mindegyike csúnyán megbukott. Oly annyira nem tetszettek a török közönségnek, hogy ezek mindegyikéből csak pár epizódot mutattak be, s ezt követően egyből elkaszálták őket.

A szülinapi torta

Olyan is volt, amikor a kritikusok kifejezetten őt is okolták a gyenge nézettség miatt, mondván, hogy nem igazán hitelesen alakított a rábízott karaktert.

Bárhogy is volt, a színésznő rajongói reménykednek benne, hogy hamarosan egy olyan telenovellában láthatják majd a kedvencüket, amit nem parancsolnak le alig pár héttel a bemutatója után a tévéképernyőkről.

.

Scroll to Top