Onur Seyit Yaran feladta a spanyol álmát?

Nemrég még úgy volt, hogy a Testvérek Dorukját spanyol sorozatokban láthatjuk majd. Ám ebből a tervéből nem valósult meg semmi.

A Testvérekben Dorukot alakító Onur Seyit a TV2-n is látható negyedik évad elején hagyta ott a színészgárdát. A nem titkolt célja az volt, hogy Spanyolországban próbáljon szerencsét. Illetve, ez jóval többnek is tűnt próbálkozásnál.

A 29 éves színész az előző nyarat Madridban töltötte, a menedzsmentje pedig arról tájékoztatta a sajtót, komoly esély van rá, hogy egy ottani szériában kap szerepet. Onur Seyit akkorra már jó ideje tanult spanyolul, s a Testvérek ottani népszerűségének köszönhetően egyáltalán nem tűnt lehetetlennek, hogy a karrierjét az ibériai országban folytassa tovább.

Ám teltek a hónapok, s nem jelentették be, hogy a fiatal török színész, melyik spanyol projekthez írt alá. Végül csak néhány tévéreklámot forgatott le, majd hazatért Törökországba.

Az, hogy otthon aláírt egy újabb sorozathoz, már jelezte, egyre kisebb reményt fűz a spanyol karrierhez. Ám sajnos az új török szériája, a Yan Oda nem bizonyult hosszú életűnek. Mindösszesen négy rész levetítése után elkaszálták.

Milánóban

A Testvérek Dorukja jelenleg munka nélkül van, ám nem ment vissza Spanyolországba. Legutóbb Olaszországból, Milánóból jelentkezett be. Oda azonban nem a karrierépítés miatt utazott, hanem turistaként.

.

Scroll to Top