Nicola Coughlan a pucér jelenetével üzent a testét bírálóknak

A 37 éves színésznő úgy döntött, hogy minden ruhájától megszabadul egy jelenet erejéig A Bridgerton család 4. évadában, amit egy „erőt adó” pillanatnak nevezett.

„Van egy olyan jelenet, ahol teljesen meztelen vagyok a kamera előtt, és ez az én ötletem, az én döntésem volt. Úgy éreztem, hogy ez a legnagyobb »kapjátok be!«-üzenet a testemmel kapcsolatos beszélgetéseknek, kritikáknak. Elképesztően erősítő pillanat volt számomra. Most, hogy megnéztem azokat a jeleneteket, nagyon büszke vagyok rájuk” – magyarázta egy interjúban Nicola, majd hozzátette, hogy a pikáns felvételeket szerette a legjobban a forgatásokon, és hogy a színészeknek abszolút volt beleszólása az egész folyamatba. „Persze ez határozottan ijesztő, hiszen több százmillió ember nézi a sorozatot. Ez tényleg elrettentő. Mégis a szexjelenetek forgatása volt az egyik dolog, amit a legjobban élveztem. Luke (Newton, Colin megformálója – a szerk.) és én tényleg beleszólhattunk abba, hogy mit hogyan csináltunk, és hogy ez miként jön át a nézőknek. Szerencsére megvolt egymással a fizikai komfortérzetünk, így végül egy igazán szép dolog lett belőle.”

Nicola a Ganni-„melltartóruhában”

Melltartóban a premieren

A 37 éves sorozatsztárnak időről időre beszólnak a médiában és a közösségi oldalakon is, legutóbb például Ausztráliában, ahol Luke Newtonnal népszerűsítette A Bridgerton családot, és többen leszólták a premierre felvett szerelését. Nicola egy fekete Ganni-ruhában lépett a vörös szőnyegre, amelyhez egy selyem melltartó, szoknya és blézer is tartozott. Valaki a közösségi médiában meg is kérdezte: „Miért van csak egy melltartóban?„, amire Nicola visszaszólt az Instagram Storyjában: „Mert jól nézett ki!”

A színésznő saját bevallása szerint fiatalabb korában folyamatosan különféle szépségápolási termékekkel takarta el az arcát, de miután a drámaiskolában arra kérték, hogy ne viseljen sminket, végül megtanulta elfogadni a természetes szépségét.

Scroll to Top