Almila Ada az eltitkolt párjával romantikázott?

A három nővér Dönüse a hétvégét Amszterdamban töltötte, mégpedig egy titokzatos fiatalember társaságában.

Egy kis amszterdami napfürdőzés

Almiláról nemrégiben írtunk. Mégpedig annak az apropójából, hogy nem sokkal A három nővér forgatásának befejezése után aláírt egy mozifilmhez. A Kusaksizlar munkálatai pedig június elején már meg is kezdődtek. Erről itt olvashatnak bővebben: https://telenovella.hu/almila-ada-tanitononek-allt/

Már csak emiatt is meglepő volt, hogy a szép színésznő az elmúlt hétvégén Hollandiából, egészen pontosan, Amszterdamból jelentkezett be. Ráadásul nem egyedül érkezett a városba, bár az, hogy kivel töltötte ott az ideját, a felületes szemlélő számára elsőre talán fel sem tűnik.

A szülinapos fiatalember

Először is, már az is „gyanús”, hogy egy film forgatása során az egyik főszereplő néhány napos szünetet kap. Ez nem gyakran fordul elő, hiszen ilyenkor a hétvégék sem mindig szabadok. Almila mégis elrepült Hollandiába. Ahonnan sok képet posztolt az Instagram-oldalára. Ezek egyikén látszik egy férfi. Bár az illető arca le van vágva, az azonban látható, hogy előtte az asztalon egy torta helyezkedik el, amelyen egy fordított felirat is kivehető, mégpedig ez: Happy Birthday!

A 28 éves színésznőnek hivatalosan nincs párja, azonban a kirakós darabjait összerakva könnyen elképzelhető, hogy a szerelmével utazott el Amszterdamba ünnepelni. És az is lehet, ez a kép az első lépés ahhoz, hogy nemsokára hivatalosan is felvállalják a kapcsolatukat.

.”

.

Scroll to Top