Afra Saracoglu mindenkit elbűvöl a szépségével

Az Aranyifjú Seyránja Spanyolországból osztott meg magáról néhány szuperszexi fotót.

Most, hogy már minden a szezonban futó török sorozat forgatása befejeződött, a színészek szerte szét repültek, hogy megkezdjék a jól megérdemelt vakációjukat. Vannak, akik Európa nagyvárosaiba utaztak el, mások pedig a tengerpartok felé vették az irányt.

Így tett Az Aranyifjú szerelmespárja, a Seyrant alakító Afra Saracoglu és a Feritet játszó Mert Ramazan Demir is. Ugyan egy ideig titkolták, hogy pontosan hová is utaztak, de a rajongók elég hamar kiderítették, hogy Spanyolországban, egészen pontosan Marbellában vakációznak.

Így nagyon már nincs értelme titkolózniuk. Afra fel is töltött pár bikinis fotót az Instagram-oldalára. Ezekhez a következő szöveget írta: „Spanyolország mindig jó ötlet!” Ezzel elismerte, hogy valóban az ibériai országban vannak, de a pontos helyet nem határolta be.

A képek alá csak úgy záporoznak a kommentek. A többségükben a 26 éves színésznő szépségét dicsérik. Emellett rengetegen jegyzik meg, Mert Ramazan milyen szerencsés, hogy olyan gyönyörű párja van, mint Afra.

.

Scroll to Top