Nézettségi csúcsot döntött Csoboth Kevin gólja

Sem a Sztárbokszot, sem a Házasság első látásrát nem nézte annyi ember a tévében, mint a magyar labdarúgó válogatott Skócia elleni meccsét!

A vasárnap esti mérkőzést, több, mint 1 millió 700 ezren követték figyelemmel. Ez a nézőszám pedig az utóbbi két év minden televíziós sikerét felülmúlja. A válogatott labdarúgó mérkőzés maga mögé utasította például a RTL-es Sztárbokszot, s A mi kis falunkat, de a TV2 legutóbbi nagy dobását, a Házasság első látásárát is simán megelőzte.

A magyar csapat győztes gólját a mérkőzés hosszabbításának utolsó pillanataiban a csereként beálló Csoboth Kevin szerezte. Az ezt követő percekben (amik jobbára az ünnepléssel teltek) a nézőszám felugrott 2 millió fölé, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy rengetegen telefonáltak az ismerőseiknek, hogy kapcsoljanak az M4-re, biztosan ismétlik még a gólt, ami jelen állás szerint valószínűleg továbbjutást ér a magyar válogatottnak az Európa-bajnokságon.

Kevin labdája megállíthatatlanul tart a skót kapuba

Ha valóban továbbjutunk (ami akár más ma este is kiderülhet), megvan rá az esély, hogy az egyeneskieséses szakaszban, a legjobb 16 csapat között még többen ülnek majd oda a tévéképernyők elé, hogy élőben izgulják végig Csobothék következő meccsét, amit valószínűleg a portugálok vagy a spanyolok ellen vívhatunk meg, Még az is elképzelhető, hogy a teljes mérkőzés alatt meglesz a 2 milliós átlagos nézőszám. Ezt egyesek korábban már elérhetetlen álomhatárnak tartottak.

.

Scroll to Top