A múlt börtönében sztárja elvesztette öt hónapos kisfiát

Ferdinando Valencia és felesége sokáig beszélni is képtelenek voltak a tragédiáról.

A múlt börtönében Javiert játszó Ferdinando Valencia öt évvel ezelőtt a fellegekben járt, ugyanis ikerfiai születtek, Dante és Tadeo. A boldogságukat megosztották a nagyközönséggel is, s a kisfiúk alig voltak pár hónaposak, amikor e család együtt állt modellt az egyik legnagyobb mexikói bulvárlap számára. Így a kis családot nagyon sokan megismerhették. A büszke szülők pedig el is mesélték, milyen az életük a két csöppséggel.

Három hónapos korában azonban Dante megbetegedett, s bár elsőre úgy tűnt, a szervezete legyőzte a kórt, tovább romlott az állapota, s öt hónapos korában elvesztették őt. A tragédia lesújtotta az egész családot, Ferdinando és a felesége, Brenda vigasztalhatatlanok voltak.

Évek teltek el, mire a sorozatsztár és a párja képesek lettek beszélni az általuk átéltekről. A ma megjelent Telenovella magazinban Ferdinando nem csak azt mondja el, hogyan tudták újra felépíteni az életüket, hanem azt is elárulja, kit, kiket okol Dante haláláért. Mert neki meggyőződése, hogy elkerülhető lett volna a tragédia…

.

Scroll to Top