Iclal Aydin: Nem igazán tudtam megszeretni Nesrint

A három nővér írónője, s Nesrin alakítója érdekes dolgokról mesélt.

Iclal Aydinról köztudott, hogy nem csak szereplőként vett részt A három nővérben. Ő az, akinek a fejéből évekkel ezelőtt kipattant az egész történet. A Törökországban rendkívül népszerű írónő eredetileg egyből a tévéképernyőkre szánta a lánytestvérek kalandjait, s az volt a terve, hogy egy sorozat forgatókönyvét veti papírra.

Ám később meggondolta magát, mert úgy vélte, nagyobb valószínűséggel talál majd egy gyártó céget, s egy tévécsatornát akkor, ha először regény formájában jelenik meg a sztori, és úgy arat sikert. Ez a terve be is jött, s a regény több százezer példányban fogyott el Törökországban. Így pedig már nem volt akadálya, hogy a képernyőkön is megelevenedjen a lányok története.

Iclal a sorozatbéli lányaival

A ma megjelent Telenovella magazinban Iclal sok minden más mellett arról is mesél, hogy minden általa megírt regényben vannak kedvenc karakterei, s ez nem volt másképpen A három nővér esetében sem. Nesrin azonban nem tartozott a kedvencei közé. Ezért egy picit gondolkodott is azon, a sorozatban elvállalja-e a lányok anyukájának a szerepét. Minderről a részletek a Telenovella magazinban találhatóak.

.”

.

Scroll to Top