Kiderült VV Kikidi nevének eredete

Kékes Dániel villalakó a rokonai szerint nem egy híres énekesnőről kapta a becenevét. Pedig, de!

Sokunknak juthatott eszébe az említett Való Világ játékos nevéről egy, a hatvanas években virágkorát élő énekesnő, Kiki Dee, akinek olyan világslágereket köszönhettünk, mint az I’ve Got Music In Me vagy az Elton Johnnal közös duettje, a számtalan feldolgozást megélt, Don’t Go Breaking My Heart. Mint kiderült a villalakó Kikidi igazából róla kapta a becenevét, ám az őt így elnevező rokonai ezt nem feltétlenül tudják…

VV Kikikdi bátyja, Mátyás mesélt nekünk a részletekről: „Az egyik óriási kedvencünk a párommal a Kellékfeleség című 2011-es Adam Sandler film, amiben a főszereplő kislányát hívják Kikidinek. A feleségem egyszer véletlenül Kikónak kezdte szólítani Danit, aztán ez alakult át lassacskán Kikidivé. Bár az öcsém nem mutat semmi hasonlóságot ezzel a kislánnyal, azért is találó rá nézve ez a megszólítás, hiszen a vezetéknevére a Kékesre hasonlít az eleje, és a vége a Dánielre asszociál.” – árulta el a villalakó bátyja.

Kiki Dee és Elton John

Az már más kérdés, hogy az említett Adam Sandler filmben az érintett kislány az énekesnő Kiki Dee-ről lett így elnevezve, azaz tulajdonképpen a villalakó Kikidi is neki köszönheti a nevét, még ha ezt ő talán nem is tudja. Szóval, Kikidi a becenevét Kiki Dee-ről kapta, csak egy áttételnek köszönhetően.

.

Scroll to Top