Fadik Sevin Atasoy már kipihente a Testvérek fáradalmait

A Testvérek Sengüljétől most mi is búcsút vettünk, ám a színésznő a valóságban már jó ideje otthagyta a sorozatot.

108 török epizódon át volt látható Sengül a Testvérekben. Az egyik kedvenc projektje volt a karrierje során, mégis úgy érezte, a forgatásokkal töltött közel négy év alatt teljesen kimerült. Szeretett volna pihenni és a családjával lenni. Ezért a széria negyedik évadjának közepén kiszállt a szériából. Mi a TV2-n most láthattuk azokat a részeket, melyekben Sengül egy baleset következtében életét vesztette, s már el is temették.

Egy ideje már írja a forgatókönyvét

A színésznő amióta kiszállt a sorozatból sokat utazgat. Az elmúlt hónapokban több országból is rakott ki képet az egyik közösségi oldalára. Járt Dubaiban, Amerikában, Spanyolországban, Hollandiában, Svédországban és még sorolhatnánk.

Ám nem csak kikapcsolódni ment külföldre. Egy török lapnak arról számolt be, hogy Stockholmba részt vett egy írók számára meghirdetett szemináriumon, ugyanis szeretné befejezni a forgatókönyvét. Fadik Sevin egy ideje már ír egy történetet, amiből szeretne egy olyan filmet leforgatni, amelyben majd az édesanyjával együtt szerepelnének.

A színésznő korábban már forgatott édesapjával, s az az alkotás több díjat is bezsebelt az egyik legrégebbi New York-i filmfesztiválon. Fadik Sevin bízik benne, hogy az anyukájával is hasonlóan sikeresek lesznek.

.

Scroll to Top