Luke Newton egy kanapén élt A Bridgerton család előtt

A 31 éves színész Colin Bridgertont alakítja a Netflix kosztümös drámájában, és bevallotta, hogy a sikersorozatban való szereplés teljesen megváltoztatta az életét.

Luke Newton A Bridgerton családnak köszönhető felemelkedéséről elmélkedve nemrég egy interjúban elárulta: „Amikor megkaptam ezt a munkát, éppen az egyik haverom kanapéján éltem, és egy bárban dolgoztam. Nemrég egyébként pont el is sétáltam emellett a bár mellett… Őrület, hogy mindössze három év alatt mennyire meg tud változni az életed. Néha az embernek szerencséje van, ilyenkor a csillagok valószínűleg a megfelelő helyen és időben állnak össze.”

Persze Luke-ot is lenyűgözte a sorozat népszerűsége, miután 2020 végén felkerült a Netflix kínálatába az első évad. „Azt tudtuk, abból, hogy Shonda Rhimes (többek között A Grace klinika kreátora – a szerk.) produkciós cége, a Shondaland és a Netflix először állnak össze, valami nagy dolog fog kisülni. Rendkívül izgatottak voltunk, de nem hiszem, hogy bármi is felkészítheti az embert arra, ami abban az évben karácsonykor történt…”

Luke egyébként már 2010 óta, tehát 17 éves korától játszik tévéfilmekben, -sorozatokban.

Mindenki megtalálja a magáét

Luke korábban elárulta, mennyire élvezi, hogy egy ilyen sokszínű sorozatban szerepelhet. „Csodásnak tartottuk azokat a döntéseket, amelyek azért születtek, hogy mindenki úgy érezze, képviselve van. Azt szerettük volna, hogy minden ember szívesen nézze, és tudjon azonosulni valamelyik karakterrel, függetlenül attól, hogy milyen rasszhoz vagy társadalmi osztályhoz tartozik. Nem lenne jó, ha a nézők közben azt gondolnák: »Itt nincs senki, aki olyan, mint én.« És szerintem ezért olyan sikeres a sorozat” – magyarázta a fiatal színész, aki szerint egyébként A Bridgerton család sokkal átélhetőbb, mint a legtöbb kosztümös dráma.

Scroll to Top