Azt az álhírt terjesztik, hogy meghalt Celil Nalcakan!

Egy török internetes oldal ma reggel tette közzé a hírt, hogy elhunyt a Testvérekben Akifot alakító színész. Ám mindebből egy szó sem igaz.

Celilt a végletekig felháborították a történtek. Pár órával azt követően, hogy az internetre felkerült a haláláról szóló cikk (amelyet amúgy néhány portál át is vett), az Instagram-oldalán egy videóval jelentkezett, amelyben világossá teszi, hogy semmi baja, teljesen egészséges, egy szó sem igaz abból, amit a bevezetőnkben említett török honlap írt.

Ők amúgy részleteket is közöltek a 46 éves színész haláláról. Azt állították, tegnap este szívrohamot kapott, s emiatt azonnal kórházba szállították, ám az életét már nem tudták megmenteni. A portál – amit szándékosan nem nevezünk meg – arról is beszámolt, hogy a sorozatsztár temetésére, hol és mikor kerül sor.

Celil kijelentette, jogi eljárást kezdeményez, feljelent azokat, aki a halálhírét keltették. Egyben felhívta a követői figyelmét arra, hogy csak olyan hírforrásokból tájékozódjanak, amik megbízhatóak, s ne üljenek fel a nevenincs portálok álhíreinek vagy a közösségi média bugyraiban terjedő pletykáknak.

Scroll to Top