Peller Anna olyan volt, mint egy kisgyerek

Van valami, ami pillanatok alatt elvarázsolja a gyönyörű színésznőt. Elég csak felnéznie éjszaka az égre, és a ragyogó csillagok láttán ő már tátott szájjal bámul…

Érdekes dolgot árult el magáról a gyönyörű színésznő: teljesen odavan a csillagászatért. Amikor a kislánya, Annabella nemrég az osztályával ellátogathatott az Óbudai Csillagvizsgálóba, Anna egyből megkérdezte a tanárokat, hogy ő is velük tarthat-e, ha befizeti magát. „Én voltam az az anyuka, aki a gyerekek mellett csak ámult és bámult. Távcsővel néztem a Szaturnusz gyűrűjét, és a Jupiter holdjait is lehetett látni. Annyira elvarázsol ez a világ!” – mondta lelkesen Anna, aki van, hogy hazamegy este, megáll kint a sötétben és csak nézi a csillagokat. „Annabellával közösen is szoktuk ezt csinálni, közben pedig kérdezget, hogy »Anya, az mi lehet?« Képzeljétek el, a telefonomon van egy csillagvizsgáló applikáció, és ha rámész a mobillal az égre, akkor mutatja, hogy melyik csillagnak mi a neve. Nagyon jó!”

Ha sorozat, akkor thriller!

Anna arról is mesélt nekünk, hogy szabadidejében, amiből nincs túl sok, szívesen néz sorozatokat. Szereti a történelmi szériákat, a dokumentumfilmeket, az olyan produkciókat, amik érdekes témát feszegetnek, a thrillerekért pedig egyenesen rajong. „Nemrég szinkronizáltam egy minisorozatot, amit meg is szeretnék majd nézni. Ez egy igaz történet, isteni színészekkel. Tele van drámával, egyszer sírsz-másszor nevetsz… Hálás vagyok Dóczi Orsi szinkronrendezőnek, hogy rám osztotta a szerepet, mert isteni munka volt.”

Scroll to Top