Celil Nalcakan: A családomat sokkolta a halálhírem!

Akik hamisan terjesztették a színész halálhírét valószínűleg nem gondoltak bele, mit okoznak ezzel a családtagjainak.

Tegnap számoltunk be róla, hogy egy török internetes oldal reggel azt írta, szívroham következtében meghalt a Testvérekben Akif Atakult alakító Celil Nalackan.

A színész pár órán belül reagált az álhírre, közölte, ebből semmi sem igaz. Egyben bejelentette, jogi eljárást kezdeményez a hamis híresztelés terjesztői ellen. Erről bővebben itt olvashatnak: https://telenovella.hu/azt-az-alhirt-terjesztik-hogy-meghalt-celil-nalcakan/

A 46 éves színész később azt is kifejtette, a családja és az ismerősei körében milyen hatásai voltak a haláláról részletesen beszámoló cikknek.

„A húgom sírva hívott fel, s nem győzött hálálkodni, hogy felvettem a telefont, s hiszen így egyből egyértelművé vált a számára, hogy élek, s nincs bajom. A 76 éves édesanyám szegény pedig úgy értesült a „halálomról”, hogy az egyik legjobb barátnője telefonált neki, s részvétét nyilvánította neki miattam. El lehet képzelni milyen idegállapotba kerültek a szeretteim és persze én magam is. Senkinek sem kívánom azt, amit emiatt az álhír miatt át kellett élnünk. Nem véletlen az, hogy büntetőeljárást kezdeményeztem azok ellen, akik ezt tették, Mert ez egyszerűen egy gaztett! – jelentette ki a világszerte ismert sorozatsztár.

Scroll to Top