Özgü Kaya a szomszédban járt

A három nővér szép főszereplőnője Bécsbe látogatott. Ki tudja, lehet, hogy hamarosan feltűnik Budapest utcáin is.

A TV2-n látható népszerű török sorozat forgatása pár héttel ezelőtt ért véget. Mint több helyen is írtuk már, a munkálatok utolsó hetében mi is ott lehettünk a festői szépségű kisvárosban, Ayvalikban, s beszélgethettünk a sorozat szereplőivel, s az alkotókkal.

Özgü Bécs utcáin

A színészek közül többen is megemlítették nekünk, hogy két és fél év munka után leginkább pihenésre vágynak, valamint arra, hogy kicsit utazgassanak. Mindhárom nővér sorolta, hová terveznek hosszabb-rövidebb kiruccanást az elkövetkezendő hetekben. A Dönüst életre keltő Almila Ada azt mondta, Angliába mindenképpen elrepül majd, s ha már ott van, szeretne eljutni kicsit északabbra, Skóciába is, mert ott még sosem járt.

A Türkant alakító Özgü Kaya arról számolt be nekünk, a párjával a sorozatban szintén látható Eren Örennel már tervezgetik, hogy hová utaznak, de még pontosan nem fixáltak le semmit. Az azonban biztos, hogy Európa több nagyvárosát is felkeresik majd.

Szerelmével Erennel a szállodájuk liftjében

Nos, az egyik első utuk pont a szomszédba vezetett. Ugyanis Özgü tegnap több képet is posztolt Bécsből, s hogy tetszett neki az egykori császárváros, az is mutatja, hogy szövegben ennyit csatolt a fényképekhez: „Rózsaszín szerelem Bécs utcáin.”

Mivel a harmadik nővér, a Dylarát alakító Melisa Berberoglu is azt mondta nekünk, egy kis pihenés után ő is szeretne utazni, s mindegyikük megemlítette, hogy Budapestről csak jókat hallottak azoktól, akik már jártak nálunk, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a nyár folyamán valamelyikükkel összefuthatunk Budapest belvárosában.

.

Scroll to Top