Yigit Kocak elköszönt a Testvérek nézőitől

Ha valakinek kétsége volt még afelől, hogy Törökországban végleg befejeződik a Testvérek, annak itt a bizonyosság.

A sorozatban Ömert megszemélyesítő Yigit Kocak egy, az Instagram oldalára kirakott érzelmes posztban köszönte meg a sorozat nézőinek, hogy ennyi éven át kitartottak mellettünk.

„Négy évadon keresztül voltunk együtt, s egy pillanatra sem engedtétek el a kezünket, mindig kíváncsiak voltatok ránk. Mi pedig ezért is igyekeztünk mindig a legjobbunkat nyújtani. Nagyon szépen köszönök mindent nektek, a csodálatos közönségünknek!” – írta a 29 éves színész, aki azonban nem csak a nézőkhöz intézett kedves szavakat. A kollégáinak is köszönetet mondott.

„Olyan sokat nevettünk együtt! És persze azért sírtunk is. De a lényeg, hogy együtt keltettünk életre egy csodálatos történetet, bízom benne, hogy méltók voltunk hozzá! Ömerem, fiam, gyermekem, tőled is búcsúzom.”

A szériából a legutolsó részt, most szombaton vetíti le a török Star TV. Arról, hogy milyen lesz a sorozat lezárása itt írunk bővebben: https://telenovella.hu/happy-enddel-er-veget-a-testverek/#google_vignette

A törököknél most befejeződő negyedik évad már nálunk is látható, hiszen ennek a részeit vetíti a TV2, ám mi még inkább az elején tartunk ennek a szezonnak. A nagy finálé Magyarországon valamikor ez év októberében várható.

.

Scroll to Top