Happy enddel ér véget A Testvérek

Úgy néz ki a sorozat – amelyben annyi szenvedésnek voltak tanúi a nézők – pozitív lezárást kap.

Most már minden jel arra mutat, hogy a TV2-n is nagy sikerű Testvérek végleg befejeződik Törökországban, s az ottani ATV-n június 7-én, azaz most szombaton adásba kerülő 132. epizódja nem csak a történet negyedik évadát zárja le, hanem a teljes történetet.

A csatornán pár napja már láthatóak ennek a résznek az előzetesei, amelyek alapján az az általános vélekedés, hogy a sztorihoz boldog finálét írtak a forgatókönyvírók.

Ez már csak azért is érdekes és fontos, mert a széria az utóbbi időben rengeteg kritikát kapott amiatt, hogy túl sok benne a szörnyűség és a tragédia, s nagyon sok meghatározó karakter vesztette életék különböző balesetekben. Ráadásul a török rajongók egy héttel ezelőtt még amiatt izgultak, hogy az akkori előzetesek azt vetítették előre, az évad utolsó epizódjaiban is kijut majd nekik a tragikus eseményekből.

Az utolsóelőtti rész, s a mostani előzetesek megtekintése után azonban megváltozott a közhangulat és a közvélekedés. Úgy néz ki, hogy A három nővér pár héttel ezelőtt fináléjához hasonlóan itt is egy boldog esküvő zárja majd le a történetet, s az életben maradt szereplők együtt ünnepelnek.

A sorozatbéli karaktereket életre keltő színészek pedig már búcsúzkodnak. Arról, hogy az Ömert alakító Yigit Kocak miként köszönte meg, hogy a nézőik négy éven keresztül kitüntették őket a figyelmükkel, itt olvashatnak: https://telenovella.hu/yigit-kocak-elkoszont-a-testverek-nezoitol/

.

Scroll to Top