Most indul A múlt börtönében a TV2-n

Oly annyira most, hogy ma 14:35-kor kezdődik a mexikói telenovella első epizódja

A múlt börtönében történetéről korábban már írtunk. A lényeg, hogy négy különböző korú és társadalmi helyzetű nő életnek alakulását kísérhetjük nyomon. A sorsuk annyiban közös, hogy mindannyian a közösségi média áldozataivá válnak, csak különböző formában.

A széria, amit még 2021-ben forgattak le Mexikóban nagy sikert aratott a hazájában, s többek között amiatt is érdekes a műfaj kedvelői számára, mert ebben újra együtt tűnik fel az Angelique Boyer-Sebastian Rulli szerelmespáros.

Mint ismeretes, ők ketten anno a Teresa forgatásán melegedtek össze. Bár ezt annak idején mindketten következetesen tagadták. Ugyanis abban az időben Angelique hivatalosan még más barátnője volt. Egészen pontosan annak a Jose Alberto Castrónak volt a párja, aki produceri minőségbe dolgozott a Teresán. Tehát Angelique és Sebastian főnöke is volt.

Később Sebastian annyit elismert, hogy ő már akkor szemet vetett Angelique-re, de mivel foglalt volt, így megvárta amíg szabad lesz. Ők ketten csak ez után ismerték el hivatalosan is a kapcsolatukat.

Angelique a nála jóval idősebb Jose Alberto Castróval

A sztárpáros a Teresát követőn több telenovellában is szerepelt együtt. Sokáig a TV2-n ma debütáló A múlt börtönében (Vencer el pasado) volt ezek közül a legutolsó. Ám most a napokban egy új sorozat is megjelent a főszereplésükkel. Ezzel rövidesen egy külön cikkünkben foglalkozunk.

A telenovella tartalmáról bővebben itt írtunk: https://telenovella.hu/junius-6-an-erkezik-a-mult-bortoneben-a-tv2-re/

.

Scroll to Top