Június 6-án érkezik A múlt börtönében a TV2-re

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb mexikói telenovellája kerül hamarosan a csatornán képernyőre.

A múlt börtönében, eredeti címén Vencer el pasado az egyik leghíresebb mexikói női producer, Rosy Ocampo egyik legjobban sikerült munkája. A 2021-ben készült, s vetített széria kifejezetten nagy nézettséggel futott a Televisa legnépszerűbb csatornáján, a Las Estrellason.

A siker sokak szerint többek között az aktuális témaválasztásnak köszönhető. A négy különböző korú és háttérrel rendelkező főhősnő sorsa egy tekintetben összefonódik. Mindannyiuknak meg kell küzdeniük a közösségi média ártalmas hatásaival. Az internetre róluk vagy velük összefüggésben felkerült tartalmak ugyanis radikálisan megváltoztatják az életüket. Közülük az egyik legfiatalabb, Mariluz Blanco (Arantza Ruiz) például bosszúpornó áldozata lett. De akad olyan hölgy is, aki a saját férje hűtlenségére talál bizonyítékokat a szociális médiában.

Ők négyen szinte kilátástalan helyzetbe kerülnek, ám mégis összeszedik magukat, s arra törekszenek, hogy, ha már a múltjukat nem tudják megváltoztatni, a jövőjük szebb legyen. Persze az internet nem felejt, s ami ott megjelent, attól nem lehet megszabadulni.

A fő történetszál, Renata Sanchez Vidal életét kiséri nyomon. Az Angelique Boyer által életre keltett lány tehetséges kutató, aki éppen az esküvőjére készül. Csakhogy egy, az internetre felkerült kompromittáló rövid videó miatt a vőlegénye az utolsó pillanatban elhagyja, és az állásából is kirúgják…

Angelique Boyer, Erika Buenfi, Arantza Ruiz és Ana Paula Martinez

Pedig ő nem tehet semmiről, s valójában nem követett el semmi rosszat. Ahhoz azonban, hogy ezt bebizonyítsa, először újra össze kell raknia a pillanatok alatt darabjaira hullott életét.

Angelique és Arantza mellett a másik két főhősnőt a nálunk is ismert Erika Buenfil és Ana Paula Martinez keltik életre. A férfi főszereplők között pedig ott lesz Angelique Boyer szerelme, Sebastian Rulli és az a Horacio Pancheri, akit többek között A sors útjaiban láthattunk.

A széria eredeti címének tükörfordítása valahogy úgy hangzik, hogy: Legyőzni a múltat. Ez alighanem jobban megvilágítja, miről szól ez a nagy sikerű mexikói sorozat, amely a hamarosan (június 5-én) befejeződő Leona bosszúja helyére érkezik. Erről bővebben itt olvashatnak: https://telenovella.hu/veget-er-a-tv2-n-a-leona-bosszuja-mutatjuk-mi-jon-a-helyere/

Scroll to Top