A Drága örökösök Józsija: Visszatértünk!

Sok izgalom és meglepetés várható a Drága örökösök legújabb évadában – ígéri a sorozat Józsiját megformáló Varga Balázs -, ami egyben le is zárja hazánk egyik legkedveltebb szériáját.

Több mint öt éve már annak, hogy a Drága örökösök elindult, és szinte egyből a nézők egyik legkedveltebb sorozatává vált. Józsi megformálója azt mondja, nagyon boldog, hogy a részese lehetett ennek, és nemcsak a szakmai részét emelné ki, mint színész, hanem az emberi oldalát is, mert sok igaz barátságot kötött a sorozat által.

„A Drága örökösök utolsó évadának leforgatása után is megmaradt a jó kapcsolat közöttünk, s amikor az időnk engedi, beszélünk egymással. Egyébként mindig hatalmas nevetések vannak, amikor a többiekkel ismét találkozunk. Ez az öt esztendő olyan nálunk is, mint anno a „nagyoknál”, a Família Kft.-nél, a Szomszédoknál vagy éppen a Barátok köztnél. Valami befejeződik, mégis a család része leszel és maradsz, és mindent ott tudtok folytatni, ahol korábban abbahagytátok” – magyarázta mosolyogva Balázs, aki azt is elárulta, nagyon élvezte a The Floor pünkösdvasárnapi Drága örökösök-különkiadását, amibe természetesen ő is meghívást kapott. „Nagyon jó volt a kollégákat viszontlátni és játszani ebben a fantasztikus vetélkedőben” – mesélte lelkesen a színész, aki azt is hozzátette, örül, hogy ismét felpezsdült és felpörgött a szakmai élete, és sok a megkeresés, izgalmas feladat. „Visszatértünk, hál’ Isten!”

„Izgalmas visszanézni a sorozatot”

Balázs azt is elmondta nekünk, nemcsak amiatt szereti magát visszanézni a tévében esténként, mert szakmailag érdekli, milyen a képernyőn keresztül a színészi játéka, hanem ilyenkor újraéli azokat a feladatokat és kihívásokat, amiket a forgatás alatt meg kellett ugrania.

Józsiként a sorozatban

„Nagyon izgalmas dolog ez és az is, hogyan fog tetszeni a nézőknek a sorozat legújabb, egyben befejező évada, milyenek lettünk az utolsó vágása után” – magyarázta Józsi megformálója, aki rengeteg szeretetet kap a rajongóktól. „2019 januárjában kezdtük a Drága örökösöket, ami azt jelenti, hogy több mint öt éve ott vagyunk az emberek tudatában. Csomó helyen megismernek az egészségügyi intézményektől kezdve a postáig, s persze az utcán is. Van, hogy boldogan mondják, pont olvastak velem kapcsolatosan egy cikket, és meg is mutatják az újságot, vagy arról mesélnek, hogy ezt vagy azt az adást látták, és mennyire kedvelik a szériát. Ami nem is csoda, hiszen ez hazánk egyik legikonikusabb sorozata. Annyit elárulhatok, hogy sok izgalom és meglepetés várható, és most már tényleg lezáródik egy nagy korszak…”

A Drága örökösök záró évada holnap, azaz kedd este veszi kezdetét az RTL-en.

Scroll to Top