Véget ér a TV2-n a Leona bosszúja. Mutatjuk, mi jön a helyére

Az Angelique Boyer – Sebastian Rulli páros nagy kedvenc a csatornánál. Nem is csoda, hiszen minden sorozatuk kifejezetten népszerű és nézett.

Talán még emlékeznek rá, hogy a Leona bosszúját megelőzően Sebastian egyik szériáját, a Gazdagság árát vetítette a TV2 a kora délutáni idősávjában. Ugye ez azért is érdekes, mert Sebastian és Angelique a valóságban 10 éve egy párt alkotnak, s egyikük telenovellája követte a másikukét.

A mexikói történetek szerelmeseinek mondanunk sem kell, hogy ők ketten többször szerepeltek már együtt, s most, a Leona bosszúja fináléját követően egy olyan sorozat következik, amiben mindketten főszerepet játszanak.

A telenovella a 2021-ben leforgatott Vencer el pasado, ami a magyar keresztségben A múlt börtönében címet kapta. A Leona bosszúja egészen pontosan június 5-én fejeződik be, az új sorozat pedig már a következő napon, 6-án, csütörtökön el is indul.

Íme A múlt börtönében női főhősei

Az új szériáról, amelyben az említett főszereplőpároson kívül Erika Buenfilt, Africa Zavalát és Horacio Pancherit is üdvözülhetjük, holnap írunk részletesen.

Már itt is a cikk: https://telenovella.hu/junius-6-an-erkezik-a-mult-bortoneben-a-tv2-re/

Scroll to Top