A Next Top Model Nikije úgy jó a párjának, ahogy van

„Számomra nagyon fontos a család. Ezt láttam gyerekként is, és ezt az értékrendet hoztam magammal.”

Niki és a kedvese közel három éve vannak együtt. A gyönyörű lány elárulta nekünk, hogy Bálint már a legelején teljesen elvarázsolta őt.

Niki azt mondja, ő az a típus, aki azonnal megadja a másiknak a bizalmat, mivel magából indul ki. Volt, amikor emiatt csalódnia kellett, ám minél idősebbé válik, annál jobb emberismerő, illetve a szerelme is sokat segít neki ebben, mivel ő kifejezetten jó ezen a téren. „Örülök, hogy mindenben tanítjuk és kiegészítjük egymást” – mosolygott a gyönyörű lány, aki közel három éve alkot egy párt Bálinttal.

„Mostanra megszerettem magamat”

Niki azt is elárulta, hogy miért pont az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője mellett horgonyzott le. „Egy eléggé céltudatos emberként ismertem őt meg, aki velem kapcsolatban is pontosan tudta, hogy mit akar. Ez megnyerő volt, és teljesen elvarázsolt. Emellett úgy vagyok jó neki, ahogy vagyok, folyamatosan építjük a kapcsolatunkat, és nagyon jól működik köztünk a kommunikáció. Nincsenek olyan elvárásai, hogy más legyek” – magyarázta a Next Top Model Hungary versenyzője, akitől azt is megkérdeztük, hogy szereti-e önmagát. „Bár mostanra elfogadtam a tükörképemet, ám elég kritikus tudok lenni magammal szemben” – nevetett fel Niki, majd hozzátette, a kor és Bálint is kellett ahhoz, hogy megszeresse önmagát.

Imád pörögni

A Next Top Model Hungary szépséges szereplője arról is mesélt nekünk, hogy az ő feje mindig ezer gondolattal van tele, és imád nyüzsögni, de le is tud lassulni, és csak a jelenben létezni. Niki igyekszik mindenben meglátni a szépet, és próbál kitartó maradni. „Mindez kellett is ahhoz, hogy amikor egyedül kimentem külföldre modellkedni, bírjam a strapát” – mondta mosolyogva.

Scroll to Top