Cáfolják, hogy Afra és Mert Ramazan nászúton lennének

Egyes török lapok szerint Az Aranyifjú főszereplői titokban összeházasodtak és most a nászútjukat töltik a spanyolországi Marbellában.Tegnap írtunk róla, hogy Az Aranyifjú második évados munkálatainak lezárásaként a stáb egy nagy bulit tartott (erről itt lehet olvasni: https://telenovella.hu/afra-saracoglu-es-mert-ramazan-demir-spanyolorszagban-nyaralnak/ ), majd a főszereplőket, Seyrant és Feritet alakító szerelmesek elutaztak Törökországból. Egy ideig azonban titkolták hová is mentek vakációra.

Aztán pár nap múlva kiderült, hogy Spanyolországban vannak, Most pedig a török sajtó egyéb részleteket is megírt az útjukról. Többen állítják, hogy a fiatalok mielőtt elrepültek volna otthonról, titokban összeházasodtak, és most a nászútjukat tölti Spanyolországban, egészen pontosan Marbellában.

Ez utóbbi biztosnak tekinthető, ugyanis ott tartózkodó orosz rajongók fotókat is készítettek Afráékról. Az azonban, hogy nászúton lennének-e, erősen vitatott. Bár több török internetes portál írt erről, egy, a színészpároshoz közel álló forrás cáfolta ezt a feltételezést. „Csak nyaralnak, ennyi történik” – nyilatkozta egy barátjuk, ám érdekes módon a nevét ő sem kívánta felfedni.

Orosz rajongók fotója a szerelmesekről

A titkos esküvő amúgy nem először kerül szóba velük kapcsolatban. Amikor Az Aranyifjút gyártó stúdió megtiltotta nekik, hogy hivatalosan is felvállalják a szerelmüket, állítólag tavaly nyáron tényleg fontolgatták, hogy egybekelnek. Ezt követően ugyanis már nem tilthatták volna meg nekik, hogy ország-világ előtt felvállalják egymást, hiszen férj és feleség lettek volna.

Azonban akkor erről letettek, s most nem valószínű, hogy újra előjött volna náluk ez az ötlet. Egyes török újságírók azonban valószínűleg részben erre alapozták azt, hogy titokban összeházasodtak. Valamint arra, hogy megpróbálták eltitkolni, hová repültek el.

.

Scroll to Top