Afra Saracoglu és Mert Ramazan Demir Spanyolországban nyaralnak

Nem sokkal azt követően, hogy Törökországban véget ért Az Aranyifjú második szezonja a fiatalok repülőre ültek. Ám azt egy ideig titkolták, hová is indultak.

Az aranyifjú második évada nemrégiben fejeződött be Törökországban. A gyártó cég ráadásul az utolsó pillanatig kételyek között tartotta a rajongóikat, hogy vajon lesz-e folytatás, azaz újabb évad szeptemberben vagy sem. Szerencsére, ma már tudni, hogy egy megreformált harmadik szezonnal tér vissza a szerelmi dráma a pár hónapos nyári szünetet követően.

A színészek és a stábtagok egy bulival köszöntek el ettől a szezontól, s mint páran nyilatkozták közülük, már igazán rájuk fért, hogy egy picit lazítani és pihenni tudjanak.

A főszereplőpárost alakító Afra Saracoglu és Mert Ramazan Demir az említett bulin korlátok nélkül élvezhették egymás társaságát. Ám a fő attrakció ez alkalommal nem a kettőjük szerelme volt, hanem az, amikor Afra beült a dobok mögé, s a hangulatról gondoskodó zenekarral együtt szórakoztatta az egybegyűlteket.

Afra a dobok mögött

Ő és Mert Ramazan azóta már elhagyták Törökországot. Azt azonban pár napig nem mutatták meg a közösségi oldalaikon, hová is mentek. Nyilván amiatt, hogy egy kis ideig nyugalmuk legyen. Tegnap azonban már kiderült, hogy a szerelmesek Spanyolországban pihenik ki Az Aranyifjú második évadának munkálatai okozta fáradalmakat.

.

Scroll to Top