Murat Ünalmis megmutatta a két hónapos kisfiát!

A Gülcemal és a Remények földje sztárja nagyon sokakat meglepett azzal, hogy ország-világnak megmutatta a pár hónapos Selim Barant.

Murat alig több, mint két hónappal ezelőtt, április 12-én osztotta meg a követőivel az örömhírt, hogy a felesége egy csodálatos kisfiúval ajándékozta meg. Akkor mindjárt egy képet is posztolt, ahogyan a karjaiban tartja az újszülött csöppséget. Ám török szokás szerint a kicsi arcát nem mutatta meg. Arrafelé ugyanis erősen él egy babona. Az, hogy akik ártó szándékkal közelítenek egy baba felé, azok képesek őt szemmel verni, még úgy is, ha csak egy képen látják a tekintetét.

a 42 éves sorozatsztárról köztudott, hogy nagyon vallásos, így senki sem csodálkozott azon, hogy ők is tartják ezt a szokást. Éppen ezért lepődtek meg nagyon sokan azon, hogy tegnap, apák napja alkalmából Murat egy olyan képet tett közzé az Instagram oldalán, amelyen többek között az édesapjával látható.

Azért írjuk, hogy többek között, mert az általunk is mellékelt fotón három generáció látható. Murat nem csak fiúként, hanem apaként is jelen van. És ami még lényegesebb, a kis Selim Baran is ott van vele, s az arcocskája is tökéletesen látszik.

Ami egyben azt is jelenti, Muraték nem tartanak az írásunkban is említett babonától, s jó esély van rá, hogy a későbbiekben több családi fotó is felkerül majd a színész Instagram-oldalára.

.

Scroll to Top