Melis Sezen és Kerem Bürsin együtt forgatnak

A Gülcemalban Devát alakító szép színésznő, Melis Sezen a nálunk is több sorozatból ismert Kerem Bürsin oldalán lesz látható hamarosan.

Már egy ideje keresték a Szerelem van a levegőben Serkánját alakító Kerem partnerét. Ugyanis Oroszországban nagy kasszasiker lett a Son of a Rich című akcióvígjáték. Ennek adaptációját fogják hamarosan leforgatni Törökországban Kerem főszerepésével, aki Mete karakterében lesz látható.

Számos egyéb karakter alakítójára fény derült már korábban. Így például szerepet kapott benne a hazájában nagy sikerű Cukur sztárja, Erkan Kolcak Köstendil, vagy a Megtört szívekből ismert Ceam Hünal.

Ám a női főszereplőt kifejezetten nehezen találták meg. Végül az itthon nagy sikert elérő Gülcemal Devajára, Melis Sezenre esett a producerek választása. A film még csak előkészületi fázisban van, de a rajongók már így is nagyon várják az alkotást.

Ha minden jól megy, nyár végére végeznek is felvételekkel, utána jön az utómunka, s – ha mindez így lesz – még idén a török mozikba kerülhet a film. A sztori amúgy azzal veszi kezdetét, hogy egy gazdag, önelégült ficsúr (őt kelti majd életre Kerem) egyszer csak valahogyan a múltban, egy XIX. századbéli faluban találja magát, ráadásul fogolyként.

.

Scroll to Top