Majoros Hajnalka: Ilyen az élet három férfival

Hajninak és férjének, Majkának két fia van, így a gyönyörű édesanya három férfival osztja meg az otthonát. Amikor megkérdeztük, milyen az élet velük, Hajni nevetve mesélt nekünk a mindennapjaikról.

Hajni azt mondja, neki már amiatt is sikerélménye van, ha a srácok a szennyesbe teszik a ruhákat, vagy ha vacsora után a tányérok a mosogatóba kerülnek. „Azért, mert fiaim vannak, nem akarom, hogy ellustuljanak, vagy hogy trehányak legyenek. Nem csak az a dolguk, hogy hazamennek, felteszik a lábukat, tanulnak, és néha lejönnek enni. Ha megtanítom őket egy bizonyos szintű rendre, azzal magamnak is időt spórolok. Persze ez nem könnyű, sőt, borzasztóan nehéz” – mesélte mosolyogva Hajni, majd hozzátette, ha az ember keményen próbálkozik, és nem adja fel, akkor azért nem maradnak el a sikerek. Szerinte olyan ez kicsit, mint a szeretetnyelv…

„Papírkákra szoktam ráírni, hogy mik a teendők, kit mikor hová kell elvinni. Ezekre naponta legalább vagy ötvenszer ránézek”

„Az is fontos, hogy ne te csináld meg a másik helyett, még akkor sem, ha az a gyorsabb megoldás.A férjemnek vagy akár neken már nehezebb, hogy engedjünk a szokásainkból. Nem is nagyon szoktam szólni, ha például Peti széthagyja a ruháit” – jegyezte meg Hajni, aki ha olyat lát, ami már számára is sok, azért azt jelzi a kedvesének. „Persze nem úgy, mint egy anyuka, mert azt a férfiak nem szeretik. Szóval meg kell gondolni, hogyan mondod a drága úriembernek…” – nevetett fel a csinos édesanya, aki azt is elárulta, mi az a mondat, amivel ki lehet őt kergetni a világból. „Ha azt kérdezik tőlem otthon a fiúk, beleértve a férjemet is, hogy »hol van?«. Amikor nem találnak valamit, és ez elég gyakran megesik. Petit úgy szoktam csak hívni, hogy »Hol van Peti«”.

A heti Telenovella magazinban Hajni Majkáról is mesél, többek között arról is, milyen meglepetéssel kedveskedett neki a születésnapjára.

Scroll to Top