Az első képek Yigit Kocakról és új partneréről

Alig lett vége Törökországban a Testvéreknek, a sorozatban Ömert alakító Yigit Kocak máris új projektbe fogott.

Ez persze nem meglepetés a rajongóinak, ugyanis már hónapok óta lehet tudni, hogy Yigit a nyári időszakra leszerződött egy mozifilm forgatására. Erről korábban mi is írtunk. Ebben az alkotásban a feltörekvő színésznő, Eylül Tumbar a partnere. A történetről az tudódott ki, hogy az által éltere keltett Zeynep karaktere a központi figura.

Zeynep gyerekkorában tanúja volt az édesapja halálának, ez a trauma pedig örökre nyomot hagy a lelkén. Igazából csak a szűk családját engedi közel magához, a testvérét és az anyját. Nagyon visszahúzódó, az emberekkel távolságtartó. Ez igaz az iskolatársaira is, velük sem igazán barátkozik, ismerkedik.

Minden megváltozik azonban akkor, amikor az egyetemen megismerkedik egy jóképű fiatalemberrel, Cannal (Yigit Kocak), aki vonzerejének nem tud ellenállni.

Amikor Yigittel nemrégiben találkoztunk Isztambulban, már túl volt a Bir Ömrün Sonbahan (Az élet alkonya) első olvasópróbáin. A moziról annyit jegyzett meg nekünk, egy olyan történetet fognak a nézők látni, amely tele van igazi, mély érzelmekkel. és nagyon örül annak, hogy egy ilyen sztori elevenedik meg majd a filmvásznakon.

Eylül, Yigit és a film további szereplői

A gyártó cég, a Sky Film az eredeti terveknek megfelelően halad. Az a hír járta, hogy júniusban már hozzákezdenek magához a forgatáshoz. Azt, hogy a munka ténylegesen elkezdődött a színészek számára az is bizonyítja, hogy megérkeztek az első fotók a főszereplőpárosról.

Akik szeretnének egy Yigit által dedikált fényképet és egy forgatókönyvet nyerni, itt találják meg a részleteket: https://telenovella.hu/nyerje-meg-yigit-kocak-es-ozgu-kaya-dedikalt-ajandekait/

.

Scroll to Top