Celil Nalcakan: Hajrá magyarok!

A Testvérek Akifja a mai, Svájc elleni, s a további csoportmeccseinken is a magyar labdarúgó válogatottnak drukkol.

Celil Nalcakanról köztudott, hogy nagy focirajongó, s már alig várta, hogy elkezdődjenek a labdarúgó-Európa-bajnokság küzdelmei. Tisztában van azzal is, hogy a második meccs a miénk. A Testvérekben Akif Atalkult életre keltő színész kifejtette nekünk, a török nemzeti tizenegy szerinte most nem olyan erős, mint pár évvel korábban volt, a magyar válogatottat viszont nagyon ígéretesnek tartja.

„Látom, milyen eredményeket ér el mostanában a válogatottatok, úgyhogy nektek is drukkolok. Hajrá magyarok! – jelentette ki Celil, aki azért nyilván bízik a török csapat továbbjutásában is. A törökök ellenfelei Grúzia, Portugália és Csehország lesznek, úgyhogy nem lehetetlen, hogy továbblépjenek.

A törökök elég későn, jövő hét kedden játszák az első mérkőzésüket. A 46 éves színész azonban már a nyitómeccstől kezdve figyelemmel kíséri az EB eseményeit. Ma délután a mieinknek szurkol Svájc ellen.

Arról, hogy Celil, s más török sztárok hogyan készültek az Európa-bajnokságra az aktuális Telenovella magazinban találnak egy összeállítást. Ezzel a melléklettel, s az ott található játékokkal 100 000 Ft-ot, s több, török sorozatsztárok által aláírt relikviát is nyerhetnek. A részletekről itt olvashatnak: https://telenovella.hu/nyerje-meg-yigit-kocak-es-ozgu-kaya-dedikalt-ajandekait/

Scroll to Top