Nyerje meg Yigit Kocak és Özgü Kaya dedikált ajándékait!

A heti Telenovella magazinnal ezen kívül 100 000 Ft-tal is gazdagabb lesz valaki.

A mától kapható Telenovella több szempontból is rendhagyó. Az újság +8 oldalas melléklete tartalmaz három skandi-rejtvényt, amiket kitöltve, s a megfejtést nekünk visszaküldve egy-egy értékes, a címünkben szereplő török sorozatsztárok által aláírt relikviát nyerhetnek a szerencsés győztesek, akit kisorsolunk.

Gazdára vár egy Yigit Kocak által dedikált fotó, amin a Testvérek Ömere jóbarátjával, a sorozatban Ogulcant alakító Cihan Simsekkel pózol. Ugyancsak ő írt alá egy szövegkönyvet, ami a Testvérek 120 török epizódjának dialógusait tartalmazza. A harmadik nyertesünk pedig egy olyan Telenovella magazinhoz jut hozzá, aminek címlapján A három nővér Türkanja, Özgü Kaya látható, s ő maga dedikálta is az újságot.

Aki szeretné ezeket az ajándékokat megszerezni, annak nincs más dolga, mint megvenni a heti Telenovella magazint, kitölteni a skandikat, a megfejtést pedig e-mailben vagy hagyományos postai úton beküldeni a szerkesztőségünkbe. Erről további részleteket a magazinban találnak.

A Telenovella mellékletében a fentieken túl – a napokon belül induló labdarúgó-Európa-bajnokság apropójából – elhelyeztünk egy olyan EB-totót, ami kifejezetten egy készült, hogy hölgyek számára is könnyen kitölthető legyen.

Akinek pedig 13-as találata lesz, s emellett egy nagyon pici szerencséje is 100 000 Ft-tal lesz gazdagabb. Ennek a játéknak a részleteit is a Telenovellában találják.

Akinek kedve van, játsszon velünk!

.

Scroll to Top