Keserédes születésnapot tartott Celil NalCAkan

A Testvérek Akifja tegnap töltötte be a 46. életévét. De nem tudott önfeledten ünnepelni.

Mivel a Testvéreknek a múlt héten vetítették le az utolsó részét Törökországban, az elmúlt napok a benne szereplő színészek számára a búcsúzkodásról szóltak. Egymás után töltötték fel az Instagram oldalaikra azokat a fotókat, amik az elmúlt négy évben készültek, s melyekhez szép, s legfőképpen közös emlékek fűződnek.

Mondanunk sem kell, nem könnyű búcsút inteni a kollégáknak ennyi idő után, főleg akkor nem, ha a csapat olyan erősen összekovácsolódott, mint a TV2-n is látható nagysikerű széria színészgárdája. A főbb szerepeket alakítók mindegyike elmondta nekünk, amikor a sorozat forgatásán jártunk Isztambulban, olyanok ők már egymásnak, mintha egy nagy család lennének.

Ez a fotó kb. négy évvel ezelőtt az egyik legelső olvasópróbán készült

Celil szó szerint pár nappal a születésnapja előtt vesztette el ezt a második családját, s emiatt bizony szomorú. Így nagy ünnepséget nem is tartottak tegnap. Az immáron 46 éves színész annyit azért elmondott, fáj a szíve azért, hogy véget ért a Testvérek. Összesen egy dolog van, ami pozitívum ebben. Az, hogy mostantól kezdve több ideje lesz a szüleire. Velük ugyanis az elmúlt időszakban a sűrű munkanapok miatt sokkal kevesebbet tudott találkozni, mint amennyit szeretett volna.

.

Scroll to Top