Can Yaman törölte a 11 millió követővel rendelkező Instagram-fiókját

Egyelőre a rajongói is értetlenül állnak a történések előtt. Az egyik legjobban informált török újságíró sejti az okokat.

Can Yaman nem csak Törökországban ismert sorozatsztár. Az Álmodozónak és számos más telenovellának köszönhetően hamar befutott külföldön is. Egyes országokban, így például Spanyolországban és Olaszországban pedig az átlagosnál is jóval nagyobb rajongótábor gyűlt köré.

Így pár évvel ezelőtt gondolt egy merészet, s áthelyezte a székhelyét Itáliába. Ott is több népszerű soroztat van a háta mögött. A viola come il mare-nek (Lila, mint a tenger) például most vetítik a második évadát. Ám Can már egy újabb szérián dolgozik, mégpedig az 1976-os Sandokan remake-jén.

A sok munka nyilván kihat rá többféle vonatkozásban is. Azt is többször hallattuk már nem is egy sztártól, hogy sokszor elgondolkodtak azon, egyszerűen törlik a közösségi médiás fiókjaikat, mert nagyon nehezen birkóznak meg azzal a kommentáradattal, ami nem mindig pozitív rájuk nézve. Vagy éppen az a gond, hogy egyes jóképű színészek, már-már zaklatással is felérő üzeneteket kapnak szinte számolatlanul.

Can Yaman most megtette azt, amire mások csak gondoltak. Egy kattintással eltüntette a 11 milliós követőtáborral rendelkező Instagram fiókját.

Az egyik legjobban értesült török bulvárújságíró, Birsen Altuntas azt írja, a 34 éves színész azért hozta meg ezt a döntését, mert mostanra egyértelművé vált a számára, hogy az Instagram oldala sokkal többet ártott neki, mint amennyi hasznot hozott. Ő pedig a munkájára szeretne koncentrálni, s biztos benne megtalálja az utat ahhoz, hogy másképpen tartsa a kapcsolatot a rajongóival.

Can a közelmúltban még posztolt (nem is egyszer) a Sandokan forgatásáról is…

.

Scroll to Top