Mohai Tamás: a komfortzóna megöl!

A Drága örökösök Tomijának az egyik pulcsiján is az áll, hogy a „Komfortzónád megöl”. A színész szerint sokan emiatt nem mernek valami újba belevágni.

Tamás azt mondja, ő igyekszik a jelenben élni, és nagyrészt azzal foglalkozni, ami most van. „Ami volt, az már elmúlt, a jövő meg csak lesz” – jegyezte meg mosolyogva a Drága örökösök sztárja, aki soha nem úgy látja, hogy a pohara félig üres, hanem hogy félig tele van. „Én nem mástól várom, hogy rendbe tegyen engem, hanem megpróbálom saját magam megoldani. Általában nem gondolom, hogy lemaradtam volna valamiről, egyszerűen jól érzem magamat a bőrömben” – magyarázta a népszerű sorozat Tomija, aki szerint, ha az ember jól van, és szereti önmagát, olyankor tud igazán összekapcsolódni valakivel, ami által a fúzió még erősebbé válhat. „Egy párkapcsolatban akkor lehetsz valóban boldog, ha a partnered mellett azt érzed, hogy milyen jó neked. Ez természetesen nem egy konstans állapot, hiszen annyi minden hat ránk nap mint nap. Bármi történhet velünk.”

„Igazi káosz van”

A közkedvelt színész arról is mesélt nekünk, hogy a „földi ügyek” – vagyis a rengeteg papírozás, számolgatás, ügyintézés –hatalmas kihívást jelentenek a számára, sokszor azt érzi, hogy akadályokba ütközik, hogy igazi káosz van körülötte. „Volt, hogy el kellett valamit intéznem, de már harmadszorra mentem vissza, és állandóan kígyózó sorokba botlottam. Nem hittem el, hogy órákig kell várakozni. Végül rákérdeztem a biztonsági őrnél, aki elárulta: »Fiatalember, csak ezt a papírt kell kitöltenie és kész, már mehet is«” – mesélte nevetve Tamás.

„Szeretek diákoknak játszani”

A Drága örökösök sztárja imádja a hivatását, amely által sok kiváló kollégát ismerhetett meg. „Van öt futó előadásom, néhánnyal sokat utazom szerte az országban, szeretek vidékre is járni, iskolákban diákoknak játszani, és utána elbeszélgetni velük a látottakról” – magyarázta mosolyogva Tamás, aki arról is mesélt, hogy szeret-e új dolgokat kipróbálni: „Az egyik pulcsimon az a felirat olvasható, hogy a »Komfortzónád megöl«. Azt gondolom, hogy nagy igazság van ebben. A komfortzóna az, amit beállítottunk magunknak, hogy mettől meddig ideális a számunkra, hogy itt akarunk mi létezni, ezen belül jó nekünk. Emiatt sem merünk gyakran belevágni valami másba. Pedig a komfortzónán kívül is van élet.”

Scroll to Top