Pinar Deniz a túl szexi lány?

Olyan ruhát adtak a gyönyörű színésznőre, ami alig takarta el a kebleit.

A Titkok hálójában Ceylint éltre keltő Pinar Deniz manapság az egyik legnépszerűbb és legfelkapottabb török színésznő. Többek között az is bizonyítja ezt, hogy az egyik sztárvendége volt a nemrégiben befejeződött Cannes-i filmfesztiválnak.

A 30 éves sorozatsztár az alkalomra több egyedi tervezésű ruhát is magára öltött, melyek – ahogyan egy korábbi cikkünkben is írtuk – egyszerre voltak elegánsak és szexik. Közülük az egyik talán túl szexire is sikerült, ugyanis Pinarnak sokszor tartani is kellett a dekoltázs-részt, nehogy véletlenül előbukkanjanak a mellei.

A mellékelt fotók tanúsága szerint az amúgy tényleg gyönyörű modellt nem úgy alakították ki, hogy az ember akármilyen mozdulatokat tehessen benne. Igazából biztonságosan csak felvonulni és a fotósoknak pózolni lehetett benne. Ha bármi más történt, Pinarnak nagyon kellett figyelnie, hogy ne mutasson magából többet, mint amennyit szeretne.

Volt, aki szívesen segédkezett Pinarnak a takarásban

Már az is veszélyforrást jelentett, amikor a színésznő hajával foglalkoztak a szakemberek, s neki pedig kissé el kellett tartania magától a karjait. De szerencsére sem akkor, sem a nyilvános megjelenései során nem történt semmilyen baleset, s a közönség úgy fog emlékezni Pinarra, milyen gyönyörű volt 2024-ben Cannes-ban (is).

Azt, hogy miként mutattak Pinar ruhái, amikor pózolt bennük, itt tudják megtekinteni: https://telenovella.hu/a-szexi-pinar-deniz-mindenkit-elvarazsolt/

.

Scroll to Top