A szexi Pinar Deniz mindenkit elvarázsolt

A Titkok hálójában Ceylinje a Cannes-i filmfesztivál egyik sztárja volt. Káprázatos ruháival szinte mindenki figyelmét feleltette.

A gyönyörű színésznő idén a Magnum jégkrémmárkát képviselve vett részt a rangos eseményen. Ő volt hivatott prezentálni a cég két új ízét a magnum chillit és az euphoriát. A külön erre az alkalomra rendezett nagyszabású partin a török sorozatsztár két teljesen különböző, az ízvilágokat szimbolizáló öltözetben jelenet meg.

A neves török divattervezők által megálmodott kreációkban az azonban közös volt, hogy egyszerre tükröztek eleganciát, s életvidámságot, miközben magukra vonták a jelenlévő férfiak tekintetét. Egy kommentelő utóbb meg is jegyezte, hogy nem látott még senkit ilyen szexi ruhákban jégkrémet „reklámozni”.

Pinar utóbb elmondta, nagyon élvezte az estét, s megtiszteltetés a számára, hogy idén a Magnum Türkye őt kérte fel arra, képviselje a márkát a rangos eseményen. Most már hagyománynak mondható, hogy mindig egy ismert sztár a cég reklámarca Cannes-ban. Tavaly például a szintén több telenovellából ismert Hande Ercel tette ugyanezt.

A magnum chilli ízvilágát tükröző öltözet, míg a nyitó képünk az euphoriát szimbolizálja

Maga Pinar amúgy már nem először járt a filmfesztiválon, Két évvel ezelőtt a Titkok hálójában iránt tapasztalható komoly nemzetközi érdeklődésnek köszönhetően jelenhetett meg a vörös szőnyegen.

Scroll to Top