A három nővér: Iclal olyan volt, mint az édesanyánk

A TV2 népszerű török sorozatában a történet írónője, Iclal Aydin is szerepel. Ő alakítja a lányok anyját, Nesrint. Aki azonban a befejező évadban már nem részese a szereplőgárdának.

Nálunk jelenleg a széria második évada megy, amiben Nesrin központi figura. De nem csak a történetben van ez így, a forgatások során is így volt. A három nővér főszereplőivel pár hete találkozhattunk a széria munkálatainak a helyszínén, a festői szépségű Ayvalikban. Lényegében mindegyikük elmondta, nagyon sokat köszönhetnek Iclalnak, aki a kezdetekben segített nekik abban, hogy miként formálják meg a karaktereiket.

A Somert éltre keltő Berker Güven úgy fogalmazott, nem csoda, hogy mindenki segítséget kért Iclaltól, hiszen mivel ő írta a sorozat alapjául szolgáló regényt, ő tudta a legjobban, hogyan is álmodta meg az egyes szereplőket.

A Dönüst megjelenítő Almila Ada azt is elmondta nekünk, Iclal nem csak szakmailag nyújtott nekik támaszt. „Nem túlzás azt állítani, hogy tényleg úgy törődött velünk, mintha a valóságban is az édesanyánk lenne, nem csak a sorozatban. Bármiben számíthattunk rá, akármilyen problémánk akadt. Odafigyelt ránk és gondoskodott rólunk.” – fejtette ki nekünk a 29 éves színésznő.

Az általa elmondottakhoz pedig csatlakozott a Türkant játszó Özgü Kaya és a Dylarát megformáló Melisa Berberoglu is. Melisa elmesélte, ő az elején egy kicsit nehezen alkalmazkodott ahhoz, hogy az otthonától távol forgatnak, de Iclal tényleg olyan környezetet teremtett, mintha a családja körében lenne.

Almilának nagyon hiányzott a sorozatbéli anyukája

A lányok azt is elmondták, nem volt könnyű megszokniuk, hogy a harmadik évad felvételei során Iclal már nem volt velük. De, mint mondták, addigra már olyan összetartó csapattá kovácsolódtak, hogy – bár, hiányzott nekik az anyukájuk – olajozottan folyt a munka.

A Telenovella magazin aktuális számában a Somert megszemélyesítő Berker Güvennel olvashatnak egy Ayvalikban felvett interjút, amelyben többek között arról is mesél, mi fog majd nagyon hiányozni neki most, hogy befejeződtek A három nővér munkálatai.

Scroll to Top