Luke Newton improvizált A Bridgerton család legforróbb jelenetében

Colin (Luke Newton) és Penelope (Nicola Coughlan) románca egy hintóban éri el csúcspontját a Netflix sikersorozatának 3. évadában. Nemrég kiderült, ki találta ki azt a bizonyos pillanatot…

Először is lássuk, melyik jelenetről van szó! (A következő pár sort csak akkor olvasd el, ha már láttad a 3. évad 4. epizódját!) Penelope a kérő Lord Debling (Sam Phillips) visszautasítása után kifut egy bálról, és készen áll arra, hogy hazamenjen. A hintó azonban nem jut túl messzire, mivel Colin utánaszalad, hogy szerelmet valljon régi barátjának. Colin vallomása után Penelope elárulja, hogy ő is ugyanígy érez, és a járműben folytatják az együttlétet. A pásztorórájuk azonban félbeszakad, amikor a kocsi megáll a Bridgerton-ház előtt. Mielőtt azonban Colin kiszállna a járműből, az ujjaival visszacsúsztatja Penelope ruháját a vállára.

A rajongók különösen ezt az utóbbi, „ujjal csúsztatós” pillanatot imádták a legjobban, amiről Andrew Ahn, A Bridgerton család 3. évadának egyik rendezője megerősítette, hogy ez a momentum teljes egészében a 31 éves színész ötlete volt: „Bárcsak a magaménak tudhatnám a fizikai hitelességnek ezt a hihetetlen pillanatát, de nem én adtam ezt az instrukciót. Ez Luke Newton ötlete és műve volt, ott és akkor találta ki az egészet.”

Colin és Penelope hintós jelenete az egész sorozat egyik legerotikusabb pillanata…

Nem álltak le

Newton és Coughlan, noha nem spoilerezték el, hogyan alakul a karaktereik szerelmi története – az évad másik négy epizódja június 13-án kerül képernyőre –, de azt elárulták, hogy az intim jelenetük forgatása közben annyira benne voltak mindketten a pillanatban, hogy nem hallották, amikor a rendező azt kiáltotta: „Ennyi!” Szóval a monitorokon néztek minket, és csodálkoztak, hogy ezek meg mit csinálnak?” – emlékezett vissza Coughlan: „A rendezőnek oda kellett jönnie, hogy leállítson minket: »Elég lesz% Mondtuk, hogy hagyjátok abba!«”

Scroll to Top