Elkészült Angelique Boyer és Sebastian Rulli szerelmi fészke

A TV2-n látható A múlt börtönében főszereplőiről köztudott, hogy tízéves kapcsolatuk ellenére továbbra is külön élnek. Elárulták azonban, hogy nemrég kész lett az első közös házuk.

A közkedvelt szerelmespár többszörös is kifejtette már, milyen előnyeit látják annak, hogy alapvetően külön élnek, nemrég azonban a közös Mexikói nyaralójukból posztoltak. Elmondták, nagyon várták, hogy felépüljön a szerelmi fészkük, melyet közösen terveztek meg, s nagyon elégedettek a végeredménnyel.

„A mindennapokban mindketten rengeteget dolgozunk, s mivel gyakran forgatunk együtt, így mindkettőnknek szüksége van arra, hogy a nap végén néha kicsit egyedül is tudjunk lenni. Ilyenkor nagyon jól jön, hogy mindkettőnknek van saját háza. Azonban már régóta szerettünk volna egy közös otthont is, ahol kicsit elszakadhatunk a folyamatos nyüzsgéstől és a munkától” -fogalmazott a gyönyörű színésznő, majd elárulta, a közös otthonuk Mexikó szélén, egy hegytetőre épült kis településen, Valle de Bravóban helyezkedik el.

„Szerettünk volna egy olyan házat, ahová el tudunk menekülni a nagyvárosból. Egy mediterrán hangulatú, óriási ablakokkal, gyönyörű kerttel és rengeteg növénnyel teli házat álmodtunk meg, s a végeredmény pont olyan lett, mint amilyet elképzeltük” – vette át a szót a sorozat Maurója, s azt is elmondta, ugyan jelenleg nagyon sokat dolgoznak mindketten, a hétvégéket amikor csak tehetik, új otthonukban töltik.

A festői szépségű Valle de Bravo

„Nagyon élvezzük, hogy kicsit el tudunk vonulni kettesben, ilyenkor általában egész nap a szabadban vagyunk, medencézünk, grillezünk, s kirándulni is elszoktunk menni” -árulta el a sorozat Renátája, majd hozzá tette, jó érzéssel tölti el őket, hogy közösen tervezték meg Valle de Bravói otthonukat, s ha lesz olyan időszak, amikor éppen egyikőjük sem forgat, akkor hosszabb időre terveznek odaköltözni.

.

Scroll to Top