Maga Gülcemal is beleszeretett a varázslatos Ayvalikba

Nemrégiben írtunk arról, hogy a TV2 sikersorozatát, A három nővért a csodaszép Ayvalik városában forgatják. Érdekesség, hogy csatorna másik szériájának, a Gülcemalnak a főhősét már évekkel korábban elvarázsolta ez a vidék.

Murat Ünalmis még a 2000-es évek elején forgatott egy szériát Ayvalikban és a környékén. Ekkor szeretett bele ebbe a vidékbe, s el is határozta, amint megengedheti magának, vásárolni fog arrafelé egy ingatlant.  De aztán évekkel később, 2010-ben egy másik varázslatos helyen, Kappadókiában sikerült vennie egy házat. Ám az eredeti tervéről sem mondott le, 2015-ben, Ayvalik közelében, Canakkaléban is vásárolt egy újabbat.

Murat Canakeléban egy kicsit borúsabb napon

Murat nem titkolja, a vidéki életet sokkal jobban szereti a nyüzsgő Isztambulnál. Kappadókiában egyébként pár évvel ezelőtt egy éttermet is nyitott Dream Spot néven. A hely nagyon felkapott lett, ami természetesen boldoggá tette a sorozatsztárt. Murat elmondta, Kappadókia egyedi és utánozhatatlan. „A vendéglő úgy lett kialakítva, hogy miközben a hozzánk betérők falatoznak gyönyörködhetnek a csodálatos tájban is” – árulta el Gülcemal sztárja.

A kilátás a színész kappadókiai étterméből

A látvány pedig valóban nem mindennapi, ahogyan azt a cikkünkhöz csatolt fotó is bizonyítja.

Arról, hogy mennyire káprázatos hely A három nővér forgatási helyszíne, Ayvalik, itt találnak egy képes összeállítást: https://telenovella.hu/ezen-az-alomszep-helyen-forgatjak-a-harom-novert/

.

Scroll to Top