Yigit Kocak már a Testvérek utáni szerepére készül

Szerencsére attól nem kell tartaniuk a rajongóknak, hogy ő is otthagyja a sorozatot.

Yigit hamar belopta magát a nézők szívébe, mint Ömer Eren, a TV2 (és a török ATV) nagysikerű sorozatában, a Testvérekben. Azonban pár hete publikussá vált, hogy aláírt egy másik projektre, ami egy romantikus film lesz.

Már el is kezdődtek az olvasópróbái a Bir Ömrün Sonbahari (Az élet alkonyán) című filmnek, ami az ezzel megegyező címmel rendelkező regény adaptációja. Az első a próbáról egy kép is felkerült az internetre, amit a készülő alkotás egyik producere osztott meg. A fotón a két főszerepkő látható, s az, hogy a munka kifejezetten jó hangulatban kezdődött el.

A férfi főhőst Yigit alakítja, mellette Eylül Tumbar színésznő kapta meg a női főszerepet, akit itthon is láthattunk már egy török sorozatban, mégpedig a Netflixre felkerült Ki elől menekültünk? -ben.

Yigit és Eylül az első olvasópróbán

Ugyan az olvasópróbák elindultak, úgy tudni a forgatás csak júniusban veszi kezdetét. Így a Testvérek nézőinek egyáltalán nem kell amiatt aggódniuk, hogy Yigit otthagyná a sorozatot.  A széria jelen szezonjának a munkálatai ugyanis legkésőbb június elején befejeződnek, azaz a 28 éves színész két munkája nem üti egymást.

Amikor múlt héten Isztambulban jártunk a Testvérek forgatásán Yigt elárult nekünk egy-két bennfentes információt az új filmjéről, amiket hamarosan meg is osztunk kedves olvasóinkkal a Telenovella magazinban.

.

Scroll to Top