Három nap múlva kezdődik a legjobban várt magyar sorozat, a Hazatalálsz!

Még év elején indítottunk egy szavazást az olvasóink körében, ki melyik szériát várja 2024-ben a legjobban. A hazai gyártású történetek közül magasan a Hazatalálsz kapta a legtöbb voksot.

A sorozat második évada egészen pontosan március 18-án, hétfő eset startol el a TV2-n. Mint kiderült, nem csak a rajongók várják olyannyira a sorozatot, hanem a szereplők is. Hogy miért? Raja és Virág megformálói elárultak nekünk néhány izgalmas kulisszatitkot…

Kávé nélkül nehéz lenne

Nemrégiben a Hazatalálsz második évadának sajtótájékoztatóján jártunk, ahol nem csak, hogy betekintést nyerhettünk az első öt rész tartalmába egy félórás kisfilm által, hanem a szereplőkkel is interjúzhattunk.

Jaskó Bálint és Törőcsik Franciska mintha összebeszéltek volna, mindketten egy-egy kávé társaságában meséltek nekünk… „Én alapvetően nem értem ezt az »elvitelre kérem a presszókávét« dolgot. Szinte egy korty az egész – mondta nevetve a Raját alakító Jaskó Bálint, aki gyorsan fel is hörpintette a forró feketéjét – Én inkább risztrettós vagyok, ezzel kezdem a napot, de amúgy tudok kávéval aludni is. A legtöbb esetben előadás előtt, hat körül még iszom egyet. Egyébként most kezdem magamat megismerni ilyen szempontból, és már rájöttem, mikor van az, amikor már nem szabad ilyen későn fogyasztanom belőle.”

„A karakterek új területekre tévednek”

Bálint elmondta, a Hazatalálsz forgatásain, gyakran kávézott, ám mire ágyba került volna, nem volt álmos. „Hajnali négykor persze kelni kellett, de én fél egykor még nyitott szemmel feküdtem” – nevetett fel a népszerű színész, aki elárulta, hogy szerinte mi az új évad legnagyobb izgalma. „Nem csak Raja, hanem nagyon sok más karakter is ismeretlen, diszkomfortos területre téved. Még ők is meglepődnek azon, hogyan reagálnak bizonyos helyzetekre, hiszen egyáltalán nem számítottak volna arra, hogy ilyen dolgok megesnek velük. A nézőknek is le fog esni az álluk, biztos vagyok benne.” – magyarázta mosolyogva Bálint, aki hozzátette, nagyon boldog, hogy a sorozat részese lehet, és alig várja, hogy elinduljon a csatornán a Hazatalálsz új etapja.

„Virág sokkal önállóbb lett”

Törőcsik Franciska, kollégájához hasonlóan szintén kávéval kezdte a beszélgetést, ám ő presszó helyett lattét kért. A gyönyörű színésznő finom mozdulatokkal keverte a forró italt, majd elmesélte nekünk, hogy reggel fel sem tud állni, ha nincs meg a kávéja. „Tudom, hogy ez is egyfajta rossz függőség, de minden másban odafigyelek magamra. Nem dohányzom, és csak alkalomszerűen iszom. Úgy voltam vele, hogy a kávé hadd maradjon meg nekem” – nevetett fel Franciska, aki szerint a Hazatalálsz második évada Virág számára nem csak még több izgalmat, hanem fontos változásokat is hoz. „Sokkal aktívabb, önállóbb lett, hogy kiszakadt ebből az elnyomó kapcsolatból. Már sokkal jobban kiáll magáért. Azt gondolom, minden szál nagyon jól meg lett írva, Virágé is, abszolút. Lesznek meglepetések” – ígérte mosolyogva Franciska, majd belekortyolt a lattéjába – Tényleg nem vagyok függő. Nem iszom napi hat-hetet…” – nevetett fel.

„Rosszfiúk” egymás közt a sorozat sajtóvetítésén

Annak a bizonyos szavazásnak, hogy ki, melyik sorozatot várja a legjobban, itt lehet megtekinteni a végeredményét: https://telenovella.hu/korabbi-szavazasaink/

A Hazatalálsz harmadik főszereplőjével, a Tamást alakító Hajmási Dáviddal a jövő szerdán megjelenő Telenovella magazinban olvashatnak egy hosszabb interjút. (Lapunk aznap bővített terjedelemeben, húsvéti ünnepi számmal jelenik meg.)

.

Scroll to Top